Aktuellt

2021
Nu lider året mot sitt slut och efter några intressanta år med Covid 19 och nu på senare tid, Cementas tillfälligt stoppade brytning på Gotland, ser vi framemot 2022 med tillförsikt. Vi vill passa på att tacka alla kunder får året som gott och hoppas på fortsatt trevligt samarbete fortsättningsvis.


2019

Vi har nu (igen) fått utöka med ytterligare ett ekipage... Och med det följer att vi även har anställt nya chaufförer som vi hälsar hjärtligt välkommen!


2018
Vi kommer under sommaren/hösten att utöka med ytterligare ett ekipage. Det blir även denna gången en Scania...
​​​​​​​

2017
Nu har vi anställt två nya chaufförer och vi hälsar dem hjärtligt välkommen!


2017
Vi söker ytterligare en chaufför till vårt företag! Tjänsten är heltid och innebär körningar främst i södra Sverige, måndag till fredag med varierad veckoarbetstid. Vi söker även en extrachaufför på timmar. De grundläggande kraven är BECE, YKB samt digitalt förarkort.


2016
Vi kommer under våren/sommaren att byta ut vår äldsta bil! Det är denna som syns på bilden här ovanför. I och med detta byte kommer vi enbart att ha euro 6 och 5 i vår vagnspark. Utöver detta tankar vi nu våra bilar på HVO (fosilfritt bränsle) så långt det är möjligt med tanke på tillgängliga stationer med detta bränslealternativ.